Stichting KinderVakantieWeek de Meern

Pre-registratie 2024 geannuleerd!

Beste ouders en verzorgers,

Met een mix van enthousiasme en teleurstelling willen we jullie een belangrijke update geven over het pre-registratieproces voor de inschrijving.

Door een overweldigende hoeveelheid pre-registraties, staan we voor een situatie waarbij, als we deze zouden doorzetten, de inschrijving eigenlijk nu al volledig vol zou zitten. Dit heeft ons aan het denken gezet.

Ons doel is om elk kind een gelijke kans te geven om deel uit te maken van onze fantastische week, en in het verlengde daarvan voelt het niet juist om de inschrijvingen op deze wijze te laten verlopen.

Daarom hebben we als bestuur de beslissing genomen om de pre-registratie te annuleren. We begrijpen dat dit voor teleurstelling kan zorgen, maar we zien dit als de meest eerlijke manier om ervoor te zorgen dat iedereen een gelijke kans heeft om zich in te schrijven.

We hanteren voor dit jaar het reguliere inschrijvingsproces zoals jullie van ons gewend zijn. Ons doel is om een systeem te creëren dat transparant en rechtvaardig is voor iedereen. We vragen om jullie begrip.

Bedankt voor jullie enthousiasme en steun. Het betekent veel voor ons dat er zoveel interesse is in onze organisatie. Mocht je verder nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Dennis Ebbenhorst