Stichting KinderVakantieWeek de Meern

Werkgroep en TD

De Werkgroep

 

Onder begeleiding van de Hoofd Programmering zorgt de werkgroep ieder jaar voor invulling van de week. Al aan het begin van het jaar zijn ze betrokken bij het bedenken en uitwerken van het thema. Alle spelletjes en activiteiten worden door de werkgroep verzonnen en voorbereid. Tijdens de week zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering, zij zorgen dat alles op tijd klaarstaat en zorgen ervoor dat de activiteit voor iedereen duidelijk is. De grootte van de werkgroep verschilt wel eens per jaar, maar de voorkeur gaat uit naar een groep van negen personen.

De werkgroep komt regelmatig bij elkaar door het jaar heen om alles te bedenken en te bespreken. Vaak gaan ze in kleine groepjes afzonderlijk bepaalde activiteiten bedenken en uitwerken. Uiteindelijk komen de ideeën van de groepjes weer bij elkaar zodat het weer één geheel vormt door de week heen.

De Technische Dienst (TD)

De TD bestaat doorgaans uit vijf personen die onder leiding van de Hoofd Technische dienst zorgen voor een vlekkeloos verloop van de week. Door het jaar heen zijn de taken verdeeld en is een aantal leden van de TD bezig met het ‘regelen’ van allerlei materialen en sponsoren. Tijdens de week zelf is de volledige groep verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken, ondersteunen ze de werkgroep en lossen ze storingen op.